ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Cryptoverse

To Cryptoverse ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2021. To Cryptoverse (συνθετικά: crypto + universe, δηλαδή το διάστημα των κρύπτο) δίνει έμφαση σε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες από την αρχή.  Είμαστε μεγάλοι υποστηρικτές της καινοτόμας τεχνολογίας του Blockchain και περιμένουμε υπομονετικά την παγκόσμια υιοθέτηση της. Σε αυτό το πλαίσιο, είμαστε χαρούμενοι να προσθέτουμε και εμείς το λιθαράκι μας, συνεισφέροντας με τον τρόπο μας στην νέα πραγματικότητα που επέφεραν τα κρυπτονομίσματα.

Παρέχουμε γρήγορη και οικονομική αποστολή δεμάτων, διαρκή υποστήριξη και μία πολιτική που θέτει τον πελάτη πάντα πρώτο. Είμαστε αποφασισμένοι να τηρήσουμε τις αξίες μας και αναμένουμε το Cryptoverse να κατοχυρώσει την θέση του ως ένα από τα μεγαλύτερα e-shop στον χώρο των κρυπτονομισμάτων.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι αλλά και ευγνώμων που η ελληνική κοινότητα των κρυπτονομισμάτων αναγνωρίζει την αξία μας και σας ευχαριστούμε θερμώς για την υποστήριξη, εμπιστοσύνη αλλά και τις ευεργετικές κριτικές που μας δίνετε. Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας!

Cryptoverse | A Blockchain Story